Tuinonderhoud Drenthe

Zoekt u een hovenier voor het onderhouden van uw tuin in Drenthe? Wij zijn werkzaam in de gehele provincie en kunnen niet wachten om onze handen vuil te maken en u een prachtige tuin te bezorgen door middel van vakkundig onderhoud. U kunt ons vinden aan de Leeksterweg nummer 36 in Roden. Hoveniersbedrijf Kuiper is vakkundig en levert hoogstaande kwaliteit. Een geweldig resultaat is bij ons dan ook geen belofte maar een garantie! Zo zijn wij gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Wilt u een prachtige tuin?

Voor tuinonderhoud bent u bij ons goed. Of het nu gaat om het winterklaar maken van uw tuin of het maaien van uw gazon in de lente en zomer. Voor al dit soort zaken helpen wij u graag. Wilt u juist een compleet nieuwe tuin of wilt u liever slechts een deel van u tuin laten opfrissen of compleet renoveren? Ook daar draaien wij onze handen niet voor om. Laat uw tuin weer stralen en doe een beroep op onze diensten. Wij vinden geen klus te groot (of te klein). U bent als klant koning. Al onze werkzaamheden worden dan ook niet globaal, maar tot in detail met u besproken!

Neem contact met ons op!

Wilt u graag met ons in contact treden? Bel ons dan gerust op 06 – 255 20 303. Stuurt u liever een e-mail? Ook dat kan vanzelfsprekend. Gebruik hiervoor het volgende e-mailadres: info@hoveniersbedrijfkuiper.nl. U kunt ook altijd ons contactformulier invullen.