Hulp bij uw tuinaanleg in Groningen

Bent u uitgekeken op de huidige indeling van uw tuin? Heeft u wellicht een nieuwe woning gekocht, waarvan u de tuin grondig aan wilt pakken? Hoveniersbedrijf Kuiper denkt graag met u mee! Samen zoeken we naar de beste indeling voor de tuin, passend bij de wensen van u en uw gezinsleden. Kinderen willen een plek hebben om te kunnen spelen, uw partner droomt wellicht van een moestuin en u zelf wilt een plekje hebben om van het mooie weer te kunnen genieten. Op basis van ieders wensen gaan onze hoveniers aan de slag met een passend ontwerp voor uw tuin. Hoe kunnen we u helpen bij uw tuinaanleg in Groningen?

Tuinaanleg in Groningen professioneel aanpakken

Bij een tuinaanleg in Groningen komt veel meer kijken, dan het uitwerken van een nieuwe indeling. Denk bijvoorbeeld ook aan het combineren van verschillende soorten planten, struiken en wellicht bomen. U wilt het hele jaar door van de tuin kunnen genieten. Het is daarom belangrijk, dat er ook tijdens de herfst en winter planten in bloei staan. Wij vertellen u graag meer over de bloeitijd van de verschillende planten, die we voor uw tuin aan zouden raden. Ook de inval van zonlicht speelt hierbij een rol.

Aan de slag met uw tuinaanleg in Groningen

Laten we samen aan de slag gaan met uw tuinaanleg in Groningen! Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over onze dienstverlening. Ook maken we graag een eerste inventarisatie van uw wensen. Zodra u instemt met onze plannen voor uw tuin, gaan we aan de slag met de uitvoering hiervan. Op deze manier geniet u al snel van uw prachtige nieuwe tuin!