Uw tuin bestraten in Zevenhuizen

Zelf een tuin bestraten in Zevenhuizen kost veel kracht en energie. Daarbij is het bestraten van een tuin of oprit vakwerk. De kans op verzakking van tegels is groot, wanneer u hier zelf mee aan de slag gaat. Mede ook, omdat veel mensen niet het juiste gereedschap hebben om deze klus uit te kunnen voeren. Hoveniersbedrijf Kuiper helpt u graag bij bestratingswerk in uw tuin. Heeft u al een geschikte tegel gevonden, of twijfelt u nog tussen verschillende tegels? We adviseren u graag over een type tegel die goed past bij de rest van uw tuin. Ook kunnen we u meer vertellen over het verschil tussen een klassieke betontegel en bijvoorbeeld de moderne keramische tegel.

Aan de slag met uw tuin bestraten in Zevenhuizen

Heeft u een geschikte tegel gevonden? In dat geval starten we graag met uw tuin bestraten in Zevenhuizen. Afhankelijk van het type tegel wat u kiest, zorgen we voor een stevige fundering. Soms is het noodzakelijk om een fundering van beton te maken, waarop de keramische tegels vast kunnen worden gelijmd. In andere gevallen volstaat een zandbed. Dit hangt voornamelijk af van de dikte van de tegel. Vooraf zullen we u hierover adviseren en inzage geven in de kosten van verschillende opties. Standaard zorgen we dat het terras of de oprit iets afloopt, om problemen met water te voorkomen.

Advies over tuin bestraten in Zevenhuizen

Het kan best lastig zijn, om in te schatten wat een deel van uw tuin bestraten in Zevenhuizen betekent voor de uitstraling hiervan. Onze hovenier adviseert u om deze reden graag over een passende indeling voor uw tuin. U wilt wellicht voorkomen dat de tuin volledig bestraat is. Tegelijkertijd wilt u voldoende ruimte hebben voor uw tuinmeubelen.