Hulp bij een tuin bestraten in Marum

Een tuin bestraten in Marum is geen eenvoudige klus. Er komt veel meer bij kijken, dan op voorhand verwacht wordt. Zo is het belangrijk om voor een stevige basis te zorgen, waarop de tegels kunnen worden gelegd. Daarbij moet een terras of oprit altijd iets aflopen, om te voorkomen dat water naar de woning loopt of lang op de bestrating blijft staan. Afhankelijk van de bestrating die u kiest, kan het wenselijk zijn de bestrating te voegen met een speciale mortel. Het voorkomt dat er onkruid tussen de tegels omhoog kan komen. Onder meer bij keramische tegels wordt vaak voor zo’n mortel gekozen bij een tuin bestraten in Marum.

Tuin bestraten in Marum begint met een plan

Voordat we van start gaan met uw tuin bestraten in Marum, is het belangrijk een plan uit te werken. Aan welke eisen moet de bestrating voldoen? Kiest u voor tegels of gaat u voor de klassieke klinker? Enzovoorts. Een tuin bestraten kan daarnaast betekenen dat de oude bestrating eerst verwijderd moet worden. Doet u dit zelf, of wenst u hier onze hulp bij? We kunnen de tegels uit uw tuin halen en deze direct voor u afvoeren. Zodra de tuin gereed is om bestraat te worden, gaan we van start.

Tuin bestraten in Marum geeft uw tuin een nieuwe look

Door de bestrating in de tuin opnieuw aan te leggen of volledig te vervangen, voorziet u de tuin van een nieuwe look. Vaak is nauwelijks te voorkomen dat de bestrating enigszins verzakt. Het geeft de tuin een niet verzorgde uitstraling en kan er daarnaast toe leiden dat er wateroverlast ontstaat na een hevige bui. Opnieuw uw tuin bestraten in Marum zorgt dat u weer een lange tijd vooruit kunt!