Specialist op het gebied van een tuin bestraten in Leek

Een tuin bestraten in Leek is geen eenvoudige klus. Er komt vaak meer bij kijken, dan men op voorhand verwacht. Daarbij heeft u als particulier zeer waarschijnlijk niet het benodigde gereedschap om deze klus tot een succes te maken. Denk aan de trilplaat, een lange waterpas en een slijptol voor het slijpen van de tegels die u in de tuin gebruikt. Hoveniersbedrijf Kuiper is uw specialist op het gebied van bestrating. We zorgen niet alleen voor een vakkundige uitvoering, maar kunnen u vooraf ook van advies voorzien.

Advies bij een tuin bestraten in Leek

Twijfelt u nog over het type tegel dat u in de tuin wilt gebruiken bij een tuin bestraten in Leek? Onze hovenier adviseert u graag over de verschillen. Denk aan het verschil tussen een keramische tegel en een betonnen tegel. Daarbij zit er een verschil in de dikte van de tegel. Een goede optie is bijvoorbeeld een keramische tegel met een betonnen onderlaag. Het voordeel hiervan is dat de tegel direct in het zandbed gelegd kan worden. Daar waar bij een dunne keramische tegel eerst een drainerende laag moet worden aangebracht, voordat de tegels zelf gelegd kunnen worden.

Aan de slag met een tuin bestraten in Leek

Start op korte termijn met uw tuin bestraten in Leek, door contact op te nemen met onze hovenier. We vertellen u graag geheel vrijblijvend meer over de mogelijkheden die we u bieden bij bestratingswerkzaamheden. Ook kunnen we u meer vertellen over onze werkwijze en reeds uitgevoerde projecten. Overweegt u de volledige tuin te vernieuwen? Naast een tuin bestraten in Leek behoort ook het vernieuwen van bijvoorbeeld de beplanting van uw tuin tot onze dienstverlening.