Een nieuwe tuin aanleggen in Groningen met onze hulp

Het aanleggen van een tuin kan een ingewikkeld proces zijn! Hoe deelt u de beschikbare ruimte bijvoorbeeld zo efficiënt mogelijk in? Aan de ene kant wilt u voldoende groen en planten in uw tuin, maar tegelijkertijd moet de tuin ook ruimte bieden aan uw kinderen. U wilt bijvoorbeeld zomers een zwembad op kunnen zetten, in de herfst en het voorjaar moeten uw kinderen lekker kunnen voetballen of spelen, enzovoorts. Hoveniersbedrijf Kuiper staat voor u klaar bij een tuin aanleggen in Groningen en de omgeving hiervan. Samen zoeken we naar de beste indeling voor uw tuin!

Mogelijkheden bij een tuin aanleggen in Groningen

Een tuin aanleggen in Groningen begint voor ons bij het inventariseren van uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld bepaalde planten, struiken of bomen terug laten komen? Wilt u naast de borders met planten ook een moestuin in de uw tuin verwerken? Enzovoorts. Denk hierbij goed na over het onderhoud wat de tuin vergt. Een tuin met veel planten en struiken vergt doorgaans meer onderhoud, dan een tuin met enkel een groot gazon en een stenen terras.

Tip: ook voor het onderhoud aan uw tuin kunt u ons hoveniersbedrijf inschakelen na de aanleg hiervan.

Advies over een nieuwe tuin aanleggen in Groningen

Hoveniersbedrijf Kuiper helpt u niet alleen bij een tuin aanleggen in Groningen. Ook voorzien we u graag van persoonlijk advies. Denk bijvoorbeeld aan advies over de bloeitijd en -periode van verschillende plantensoorten. Zo staat er het hele jaar door iets in bloei in uw tuin! Het komt geregeld voor dat er alleen zomers iets in bloei staat, wat zonde is van de ruimte die een tuin u biedt.