Een professioneel bedrijf voor uw straatwerk in Groningen

Een mooie tuin eindigt niet bij het planten van mooie bomen, struiken en planten. Ook het straatwerk verdient aandacht. Juist in uw tuin kunt u uw fantasie de vrije loop laten. Wilt u een mooi strak en recht tuinpad, of bent u meer van een romantisch kronkelpaadje langs lieflijke bloemperken. Voor straatwerk in de regio Groningen kunt u een beroep doen op het ervaren Hoveniersbedrijf Kuiper in Roden. Wij komen graag bij u langs voor aanleg en onderhoud van uw tuin, waarbij ook het bestraten niet wordt vergeten.

Mooi straatwerk geeft uw tuin meer elan

Straatwerk aanleggen in een tuin kan soms lastig zijn. Als u er zelf niet handig in bent dan is het helemaal geen schande om dit uit te besteden aan een professionele hovenier. Voor ons is straatwerk aanbrengen in Groningen ons dagelijks werk. Of u nu een simpel tegelpad wilt of mooie sierbestrating die in een speciaal patroon wordt aangelegd, wij doen het graag oor u. U kunt zelf uitkiezen met welke stenen of tegels u wilt werken en hoe u wilt dat deze worden gelegd. Wij zorgen voor de rest.

Maak nu een afspraak voor een mooi tuinpad

Wilt u ook een mooi tuinpad waardoor u met nog meer plezier in uw tuin bent? Neem dan vandaag nog contact op met Hoveniersbedrijf Kuiper in Roden. Wij komen graag bij u langs om ter plaatse te bekijken wat de mogelijkheden zijn. U ontvangt van ons altijd een scherpe offerte zodat u weet waar u aan toe bent. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 06 – 255 20 303. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.