Hulp van een professioneel hoveniersbedrijf in Drenthe

Laat uw tuin onderhouden door Hoveniersbedrijf Kuiper! Als hoveniers zijn wij niet alleen gespecialiseerd in het onderhouden van tuinen. Ook voor het ontwerp of de aanleg van een nieuwe tuin kunt u bij ons hoveniersbedrijf in Drenthe terecht. Samen inventariseren we uw persoonlijke voorkeuren. Wilt u bijvoorbeeld enkel plantenborders, of wilt u deze combineren met een fraai gazon? Ook kan het interessant zijn om voor een moestuin te kiezen. Met een moestuin geniet u het hele jaar door van verse groenten en fruit uit uw eigen tuin! Niet alleen hartstikke lekker, maar ook nog eens heel biologisch.

Diensten van ons hoveniersbedrijf in Drenthe

Ons hoveniersbedrijf in Drenthe kan u op verschillende manieren van dienst zijn. Reeds werd al beschreven, dat we u helpen bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin. Het is belangrijk om tuinen op de juiste wijze te onderhouden, om deze hun fraaie uitstraling te kunnen laten behouden. Het komt regelmatig voor, dat snoeiwerkzaamheden op een verkeerde wijze worden uitgevoerd. Als gevolg hiervan zullen bomen en struiken onnodig beschadigd raken. Wij voeren het onderhoud aan uw tuin uit en adviseren u over de manier waarop u zelf voor onderhoud kunt zorgen. Op welke hoogte moet het gazon gemaaid worden? Hoe verwijdert u het onkruid tussen uw planten? Enzovoorts.

Hoveniersbedrijf uit Drenthe inschakelen

Wilt u ook een verandering aan uw tuin doorvoeren? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op. Als hoveniersbedrijf in Drenthe komen we graag bij u langs, om u meer te vertellen over de mogelijkheden die we u kunnen bieden. Samen bekijken we hoe van uw tuin een prachtige plek kunnen maken om het hele jaar door in te ontspannen!