Hulp van een ervaren hovenier in Drenthe

Wilt u het ontwerp van uw huidige tuin vernieuwen? Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van onderhoud aan tuin? Kies voor de hulp van onze hovenier in Drenthe! Hoveniersbedrijf Kuiper heeft een ruime ervaring in het onderhoud aan tuinen in de breedste zin van het woord. Naast het onderhoud wat wij aan tuinen uitvoeren, biedt de hovenier in Drenthe ook graag hulp bij het ontwerp van een nieuwe tuin. Bent u tevreden? In dat geval helpen we u bij de realisatie van dit ontwerp. Zo heeft u hier zelf geen omkijken naar!

Hovenier in Drenthe biedt hulp bij diverse klussen

Normaliter bestaat het ontwerp van een tuin uit verschillende componenten. Denk aan de bestrating op het terras, wellicht een klein pad door de tuin, het gazon, de diverse borders en bijvoorbeeld een vijver. Als hovenier in Drenthe biedt Hoveniersbedrijf Kuiper hulp aan bij ieder van deze klussen. Ook het plaatsen van bijvoorbeeld een nieuwe erfafscheiding tussen uw perceel en dat van uw buren is voor ons geen probleem. Kiest u voor een natuurlijke erfafscheiding, of geeft u de voorkeur aan een houten schutting?

Advies van de hovenier in Drenthe

Neem eens contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over de diensten die we u aanbieden. We geven u graag persoonlijk advies over de manier waarop u meer uit uw tuin kunt halen. Ook kunnen we u voorbeelden laten zien van reeds uitgevoerde projecten. Het geeft u een beeld van de opties die u heeft! Samen maken we van uw tuin een plek waar u het hele jaar door heerlijk kunt ontspannen.