Boomverzorging

Vele hoveniersbedrijven besteden de werkzaamheden voor boomverzorging uit. Als specialist in boomverzorging weet ons team de juiste aanpak bij de werkzaamheden voor boomverzorging. Voor het planten, snoeien of rooien van bomen gaat u daarom naar Hoveniersbedrijf Kuiper. Op gecontroleerde en zorgvuldige wijze worden benodigde werkzaamheden voor boomverzorging uitgevoerd.

Planten of verplanten van bomen

Het goed planten van bomen is van groot belang voor de groei en levensduur van de boom. Wij kunnen bomen voor u leveren en op passende wijze voor u planten en eventueel bestaande bomen in uw tuin op de juiste manier verplanten.

Snoeien en verwijderen van bomen

De basis van een mooie tuin is een goed tuinontwerp. Hoveniersbedrijf Kuiper is u graag van dienst met de realisatie van een prachtig tuinontwerp, op basis van uw wensen en ideeën. Hierbij is het van groot belang dat de ontwerper zich goed kan verplaatsen in de opdrachtgever. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken, om vervolgens op goede wijze aan de slag te gaan met een passend ontwerp voor uw tuin.