Bestrating Zevenhuizen

Hoveniersbedrijf Kuiper nabij Zevenhuizen is als hovenier onder andere gespecialiseerd in bestrating voor de tuin, oprit of het terras. Wij verzorgen al jaren bestrating voor klanten in onze vestigingsplaats Roden, maar ook in omliggende steden en dorpen zoals Zevenhuizen, Leek en Groningen. Hoveniersbedrijf Kuiper nabij Zevenhuizen is naast bestrating in te schakelen voor beplanting, hardhouten terrassen en vlonders, erfafscheiding, vijvers en boomverzorging.

Bestrating in Zevenhuizen zoals u het wilt

Als u hovenierswerkzaamheden laat uitvoeren door Hoveniersbedrijf Kuiper, dan kunt u altijd rekenen op vakmanschap en kwaliteit. Dit staat al jaren hoog in ons vaandel en dit realiseren wij altijd, ongeacht de omvang van de opdracht.

Schakelt u ons in voor bestrating? Wij beschikken over de nodige kennis en vakmanschap om uw tuin, oprit of terras naar wens te bestraten. Voorafgaand aan de klus bespreken we met u wat uw wensen precies zijn en komen we met ideeën en adviezen. We laten u zien wat de mogelijkheden zijn, onder andere door een kijkje te nemen in onze collectie tegels.

U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten, maten en stijlen tegels. Onze tegels zijn onder te verdelen in de volgende soorten:

  • Gebakken tegels
  • Getrommelde tegels
  • Betontegels
  • Natuursteen
  • Keramiek tegels
  • Siertegels

Hoveniersbedrijf Kuiper nabij Zevenhuizen zorgt voor de fundering voor duurzame bestrating

Een goede fundering is cruciaal bij bestrating voor een goed en duurzaam resultaat. Hoveniersbedrijf Kuiper nabij Zevenhuizen verzorgd ook grondwerk. Met grondwerk maken wij de ondergrond gereed voor de bestrating.