Bestrating Marum

Hoveniersbedrijf Kuiper is gespecialiseerd in in beplanting, hardhouten terrassen en vlonders, erfafscheiding, vijvers, boomverzorging en bestrating, en dit doet in de omgeving van Marum. Wij leveren sinds onze eerste dag standaard vakwerk, ongeacht de klus waar we voor worden ingeschakeld. U kunt bij ons altijd rekenen op kwaliteit en een duurzaam resultaat.

Vakkundige bestrating in Marum door een ervaren specialist

Voor de vakkundige uitvoering van tuinwerkzaamheden bent aan het juiste adres bij Hoveniersbedrijf Kuiper. Dit geldt dus ook voor bestrating. Bestraten doe je niet zo maar, dit vereist het nodige vakmanschap. Vakmanschap waarover onze specialisten zeker beschikken.

Wij bestraten met name tuinen, opritten en terrassen voor klanten in onze omgeving. Ook in Marum zijn we vaak aan de slag. Hoe de bestrating bij eruit komt te zien, wordt volledig afgestemd op uw wensen. Wij nemen dan ook de tijd om deze van te voren goed in kaart te brengen. Op basis deze inventarisatie geen wij bezig met een passend ontwerp.

Verschillende opties voor prachtige bestrating in Marum

Een belangrijk onderdeel van bestrating is grondwerk. Een goed ondergrond is natuurlijk belangrijk voor een goed resultaat. Hoveniersbedrijf Kuiper nabij Marum voert ook grondwerk uit voor klanten. Wij bieden het complete pakket.

Als de grond goed is, plaatsen we de tegels. U heeft bij ons keuze uit verschillende soorten tegels. Binnen onze collectie vindt u :

  • Gebakken tegels
  • Getrommelde tegels
  • Betontegels
  • Natuursteen
  • Keramiek tegels
  • Siertegels

U kunt de collectie vrijblijvend bekijken bij onze werkplaats nabij Marum. Neem gerust contact met ons op!