Bestrating Leek

Als veelzijdig hovenier is Hoveniersbedrijf Kuiper in te schakelen voor beplanting, hardhouten terrassen en vlonders, erfafscheiding, vijvers, boomverzorging en bestrating in onder andere Leek. Wij voeren hovenierswerkzaamheden al jaren uit voor klanten in onze omgeving, waaronder in Leek. Waar u ons ook voor inschakelt, Hoveniersbedrijf Kuiper levert vakwerk en kwaliteit.

Hoveniersbedrijf Kuiper voor vakkundige bestrating in Leek

Hoveniersbedrijf Kuiper voert hovenierswerk uit in verschillende soorten tuinen. Zo ook bestrating. Dit doen wij voor zowel tuinen en opritten, als terrassen. Goede bestrating vereist het nodige vakmanschap, waarover Hoveniersbedrijf Kuiper zeker beschikt. Onze medewerkers zijn ervaren en vakkundig. Ook zijn zij creatief. Niet geheel onbelangrijk! Zij denken met u mee en voorzien u waar nodig van advies. Onze werkzaamheden worden dan ook altijd afgestemd op de wensen en eisen van de klant. Alleen zo kunnen we een perfect resultaat creëren.

De juiste fundering en tegels voor perfecte bestrating in Leek

Bij de aanleg van een nieuw terras, een nieuwe oprit en bij de uitvoering bestrating in de tuin is het creëren van de juiste fundering cruciaal. Hoveniersbedrijf Kuiper nabij Leek is dan ook gespecialiseerd in grondwerk en voert dit nauwkeurig uit voorafgaand aan het plaatsen van de bestrating.

Is de fundering goed? Dan gaan we over tot het plaatsen van de tegels. Om u ervoor te zorgen dat u de juiste sfeer kunt creëren, bieden we een ruim assortiment aan tegels voor bestrating. U heeft keuze uit verschillende soorten, maten en stijlen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Gebakken tegels
  • Getrommelde tegels
  • Betontegels
  • Natuursteen
  • Keramiek tegels
  • Siertegels